Denim, denim and more denim.

Gisteren ben ik naar de winkel van Marina Rinaldi in Antwerpen geweest. De collectie van Ashley Graham werd voorgesteld. Via Marianne Nykjaer werden ik en de andere dames van Curvy Girls uitgenodigd om langs te komen en de collectie eens te passen. Zonder aankoopverplichting en natuurlijk om eens ‘hallo’ te zeggen tegen Marianne. Natuurlijk kon ik die kans niet laten liggen.

Van Wetteren naar Antwerpen

Ik had zenuwen. Ik weet niet waarom, het was gewoon zo. Eenmaal op de trein niet meer, ik was namelijk in het slaap gevallen. 😉 In Antwerpen kwamen ze terug. 2x ben ik de winkel voorbij gewandeld voordat ik durfde binnen gaan. Eenmaal binnen vielen de zenuwen zo van mij. Marianne stond daar en de vriendelijke verkoopsters stonden daar om me te verwelkomen. Ik kreeg een glaasje bubbels met een framboosje erin en ik mocht beginnen passen.

Pashok klikjes

 

Het verdict

De collectie heeft mijn hart gestolen. Het zijn meestal strakke stuks (de kleedjes en rokjes en blousejes). Maar ze zitten zeker niet ongemakkelijk. In tegendeel. De kwaliteit en afwerking zijn super. Het jeanskleedje (mijn favoriet) is strak. Maar ondanks dat heb je veel bewegingsvrijheid.

De broeken en vestjes en tuniek zaten ook fantastisch. Ik kan bijna niks negatiefs zeggen. Alleen dat de knoopjes in het begin heel stroef open gaan, maar dat is normaal. De prijs is natuurlijk ook niet min, maar van zo een item ga je jaren plezier hebben.

De verkoopsters van de winkel waren heel vriendelijk. De service was super!! Marianne, het was leuk om je even in real life te ontmoeten!

Als je in Antwerpen bent, stap is binnen, zeker een aanrader. Passen kan… Kom je nadien terug voor iets te kopen; super! Zo niet; dat is ook goed… Ik ga alleszins sparen en nog is terug gaan…

Kelly xxx

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: