Once you go black,…

Een wandeling gemaakt met de honden en het lief… Normaal ga ik zo niet met de honden wandelen natuurlijk. Jeans, wandelschoenen en dikke trui en jas zou ik ‘normaal’ aandoen. Maar ik dacht; 2 vliegen in één klap. Honden blij, ik blij. 🙂

Het was koud, heel koud, dus sorry voor mijn vuisten en mijn gezicht. 🙂

IMG_0169IMG_0173IMG_0176

Ik heb een nieuw zwart kleedje gescoord bij Bel & Bo. Een kleedje uit de reguliere collectie, die gaat tot maat 48. Ik heb hier maat 48 aan. Het kleedje bestaat uit 100% polyester. De bovenkant valt redelijk ruim bij mij, maar met mijn brede heupen is het daar een beetje spannender. De V-hals is versierd met een zilver detail. Onderaan de driekwarts mouwen is ook nog een leuk detail.

IMG_0170

De jurk kan je perfect aandoen in de winter, met een dikke vest erboven en warme panty’s. Ook in de lente met blote beentjes en een sandaaltje is dit kleedje mooi combineerbaar.

 

IMG_0171

IMG_0175

IMG_0172

Kleedje: Bel & Bo ; maat 48 https://www.bel-bo.be/zwarte-jurk-zilver-detail-1403082.html

Laarzen: Esprit, via Zalando. Ze zijn van de collectie van 2 jaar geleden. Ik draag maat 42

Riem: MS mode. Heb ik al verschillende jaren en heeft zijn beste tijd gehad, maar blijft 1 van mijn favorieten.

Panty’s: Zeeman, maat 48-50. Deze zijn 20 den.

De hond is Beau, onze Mechelse herder. Hij is heel attent en alert en komt ons regelmatig opzoeken.  Onze andere hond, Kaï, kan je niet zien, hij is met zijn neus in het gras en heeft geen aandacht meer voor ons. Maar ja, het is dan ook een beagle voor iets.

Kelly xxx

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: