Shoes

 

De lente is eindelijk in het land. Hehe… Goed weer, het zonnetje schijnt, langer licht buiten, etc…., daar horen nieuwe schoenen bij. (elk excuus is goed om schoenen te kopen;-))

Ik heb heel vervelende voeten. Ik heb maat 42 en dat is groot voor een vrouw. Ook zijn mijn voeten breed en om het compleet te maken heb ik lange smalle tenen. 🙂

Via Zalando heb ik 3 paar schoenen besteld.

Paar 1

Zo een mooie schoenen! Ze zijn van het merk Pier One. Ik ben helemaal fan van een klassieke pump en zeker van de mooie nude kleur. Ze glanzen zo mooi. Ze waren verkrijgbaar in maat 42, dus ik was helemaal happy! Spijtig genoeg waren ze veel te smal. Zelfs even op de foto ermee, was enorm pijnlijk. Dus, met pijn in het hart, deze zijn terug gestuurd. Ze waren van de reguliere collectie, moesten ze verkrijgbaar zijn met wide fit , dan zouden ze perfect zijn. Linkje onderaan. (op de website lijkt de kleur meer op lichtroze, maar het is dus echt wel nude)

https://www.zalando.be/pier-one-klassieke-pumps-nude-pi911b067-j11.html

 

Paar 2

Ik zag deze superschattige schoentjes en ik was direct verliefd. Ze zijn van het merk Kiomi. Het mooie babyblauw sprak me direct aan. De gesp achteraan, de mooie strik vanboven en de blokhak maken de schoen mooi af. De schoen past goed. Zit zeer comfortabel. Ik had er een beetje schrik voor. Het enige nadeel is dat deze stof zeer gemakkelijk vuil word. Dus zeker inspuiten met een gepaste spray. (had ik niet gedaan, vandaar de vlekjes vooraan gggrrrggrrg (boos)) Deze zijn een blijvertje natuurlijk. Linkje onderaan.

https://www.zalando.be/kiomi-klassieke-pumps-blue-k4411b01i-k11.html

Paar 3

Deze mooie sandaaltjes zijn van het merk Evans. Deze zitten ook comfortabel. Deze zijn extra wijd en dat staat ook duidelijk op de site. De gesp rond mijn enkel was even wennen, omdat ik dat niet gewoon ben. De hak is 7,5 cm hoog. Het detail aan de hak vind ik ook heel mooi. Dat kan je beter zien op de foto’s van de site. Ook deze foto’s tonen op de site van zalando lichtroze, maar het is dus nude.

Deze mooie schoentjes zijn zeker een blijvertje!! Een mooie, elegante schoen voor mijn grote, brede voet. Super!! Ik heb er nog niet lang mee gewandeld, dus ik kan nog niet zeggen of ze geschikt zijn om te gaan werken of een dagje te shoppen. Maar dat laat ik jullie nog weten. Linkje onderaan. (nu 10% korting)

https://www.zalando.be/evans-wide-fit-franzi-sandalen-neutral-ew211a017-j11.html

 

Ik verdien niks aan deze linkjes. Ik wil het jullie alleen maar gemakkelijk maken, moest iemand ze ook willen.

Kelly xxx

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: