Toekomstplannen

Ik ben sinds een jaar aan iets nieuws begonnen. Aan iets compleet nieuws. Iets wat me nauw aan het hart ligt. Ik ben er sindsdien dan ook actief mee bezig en dat is hetzelfde voor in de toekomst.

Ik ben namelijk begonnen met Coaching. Coachen zijn momenteel een ding. En ik moet toegeven; ik ben nog nooit zo zeker geweest van iets. Ik wil een coach worden! Via NHA heb ik een Life coach opleiding gevolgd, ik heb naar ontelbare webinairs gekeken van vrouwen dat hetzelfde doen als ik wil doen. Ik heb uren gelezen, podcasts geluisterd, gedachten gewisseld met gelijkgestemde, etc. Ik ben hierdoor alleen maar zeker geworden dat het dit is dat ik wil!

In februari ga ik een opleiding volgen. Deze gaat door in Breda. Als de opleiding gedaan is; ben ik Body Positivity Coach. Ik kijk hier zo naar uit! De opleiding wordt gegeven door Daniëlle Heemskerk van Bureau Body Positive. Haar heb ik verleden jaar ontmoet tijdens het Body Positive Event in Utrecht, dat zij toen samen organiseerde met Veerle Metten van Dik Gelukkig! Toen ik hoorde dat ze deze opleiding gaf, heb ik niet lang gewacht en direct contact opgenomen met haar!!

Het leven is te kort! Doe wat je graag doe! Leer bij! Altijd je hoofd omhoog houden! Omarm de momenten dat het iets minder is, het komt wel goed! Help waar je kan! Zie het glas halfvol! Inspireer mensen!

JIJ mag er zijn! Jij bent oké! (en ik ook ;-))

Love Yourself

Kelly

 

xxx

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: