Home

Ik ben er heilig van overtuigd dat vrouwen nog een lange weg te gaan hebben. Ik geloof dat vrouwen veel meer zijn dan hun uiterlijk en hun obsessie om dun te zijn. De wereld zou er veel beter uitzien als vrouwen dat loslaten en hun concentreren op andere zaken. Vrouwen hebben zoveel meer in hun mars. Je goed voelen in je vel, jezelf accepteren, geloven dat je genoeg bent is zo belangrijk. Veel te belangrijk om te negeren. Je lichaam op een compassievolle manier omarmen. Jezelf lekker eten gunnen, toestaan om van eten te genieten.

Ik wil vrouwen weerbaar maken tegen de commentaren van buitenaf. Ik wil vrouwen in hun kracht laten staan.
Jij mag er als (dikke) vrouw ook zijn. Je bent oké, met je vetjes hier en daar. Je mag je mooiste kleding aantrekken, vol zelfvertrouwen de dag tegemoet komen. Een schaamtevrij leven leiden, zonder schuldgevoel eten, vertrouwen op je lichaam. Gun jezelf dezelfde liefde en compassie dat je je dierbaren gunt!

Bij mij heeft dit jaren geduurd! Jaren, om mijn lichaam te accepteren en te aanvaarden! Als ik bedenk dat dit voor jou ook jaren kan duren of al jaren duurt word ik daar heel droevig van. Ik kan je daarbij helpen!

%d bloggers liken dit: