Vergeet al de redenen dat het niet zal lukken en focus je op één reden dat het wel lukt

Ik ben Body Positivity coach. Body wat?? Ik help vrouwen met hun lichaamsbeeld en intuïtief eten. Met andere woorden; om vaarwel te zeggen tegen dieten en alles wat met onze dieetcultuur te maken heeft. 

Klinkt dit een beetje kort door de bocht? Dat kan… Maar dat is samengevat wat ik doe. Wat wij doen… In dit traject dat je met mij aangaat, sta je nooit alleen. Ik ben naast je om je aan te moedigen, kritisch te zijn, je steunpilaar te zijn, je een spiegel voor te houden als dat nodig is. 

Hier is het een veilige plek, waar je jezelf mag zijn. Je twijfels, angsten, onzekerheden …je kan het allemaal delen.

Wat kan je van mij verwachten?

 • gratis kennismakingsgesprek
 • 1 op 1 coaching (via zoom of in het echt :-))
 • jij staat centraal
 • een coaching traject op jouw maat
 • je krijgt al het nodige materiaal ter beschikking
 • je kan me bereiken via Mail, WhatsApp en Messenger (ook na onze sessies)
 • de nodige tools om alles in de praktijk om te zetten

Wanneer kan je bij mij terecht?

 • Ben je het beu om je onzeker te voelen
 • Ben je het beu om voor de zoveelste keer op dieet te gaan
 • Vermijd je de spiegel als de pest
 • Wil je je weerbaarder voelen in onze ‘dunne’ maatschappij
 • Wil je meer leren over de ‘dieetcultuur’
 • Wil je meer weten over intuïtief eten
 • Wil je mee onze maatschappij veranderen

Lijkt dit iets voor u? Wil je hier iets aan veranderen? Aarzel dan niet en boek nu je gratis kennismakingsgesprek. Jij kan je verhaal doen. Jij krijgt van mij de nodige vragen, waaruit ik alle info kan halen dat ik nodig heb. Daarna kunnen we samen beslissen of het voor beide JA is en kunnen we het traject starten. SAMEN!

De prijs voor een coaching traject is verschillend per klant, vermits elk traject anders is. Dit kan je in termijnen betalen of in ene keer. 

Ben je geïnteresseerd in dit alles, maar een traject schrikt je toch even af of je bent nog niet 100% overtuigd?? Dat snap ik, dan is dit nog te vroeg voor jou. Neem je tijd en als je er klaar voor bent, hoor ik je wel!

Tot dan!!