Lief Liefde Lijf Boek

28.95 exl BTW

Het Lief Liefde Lijf boek helpt je aan een beter lichaamsbeeld. Dit d.m.v. theorie en vele vragen waar je je hersenmassa moet voor laten werken.

Beschrijving

Het Lief Liefde Lijf boek helpt je om een beter lichaamsbeeld te krijgen.

We leven nog steeds in een wereld waar er erg veel aandacht gegeven wordt aan het uiterlijk. Je kan niet jong en slank genoeg zijn. Niet mooi genoeg en wit genoeg. De focus wordt op de buitenkant gelegd, terwijl we vele meer ons moeten focussen naar de binnenkant….

Ik hoor je al… Dat is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan!!! En dat klopt, het zeggen is easy breezy. Maar er daadwerkelijk mee aan de slag gaan op een manier dat het binnenkomt, dat het blijvend is, is heel moeilijk. Volgens sommige zelfs onbegonnen werk.

Daarmee dat ik dit boek gemaakt heb voor u. We gaan de diepte in over lichaamsbeeld; Wat is het, hoe krijg je het? Waarom is het soms negatief en soms positief? We gaan dieper in de dieetcultuur waarin we leven. Wat is het? Is vetfobie echt? Wat is gewicht neutraal? Wat is HAES? Theorie, aangevuld met vele vragen dat jij kan invullen. Waar jij je hersenmassa is goed kan laten werken 🙂

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lief Liefde Lijf Boek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *